UPDATE FRA CLOWNS 3. FEBRUAR

by

Alexander Årø forlater Rival til fordel for Elnesvågen (foto:rivalfotball.com)

Etter et fargerikt overgangsvindu som ble avsluttet av at Robbie Keane forlot Tottenham til fordel for nok en «favorittklubb som liten», begynner nå agentene rundt om å puste lettet ut. Her kommer en oversikt over hva som rørte seg i lokalfotballen de siste timene før stenging.

Rival neste for Ketil Hoem? (foto:rivalfotball.com)

Den solide sisteskansen Alexander Aarø løy ikke da han på byendeklamerte at hans blod fortsatt var rødt. Det den stakkars spørrende fansen ikke regnet med var at Alec mente Elnesvågen-rødt.

Sjokk comback av Sættem? (foto:rivalfotball.com)

I kjølvannet av denne suspekte overgangen meldes det om at en uungåelig keeperkrise er på trappene i Rival. Clowns har fått opplyst at ledelsen jobber med to alternativer: Fræningen Ketil Hoem og veteranen Trond Sættem. Sættem rapporteres å ha lagt seg i hardtrening. Hans mål er å ta av seg 10 kg og har derfor, som et ledd i prosessen, kuttet ut all øl og sjokoladekake til fordel for et glass rødvin og hvitvin.

Sunndalkeeper Offerdal ofrer fotballen (foto:skabbkamera.no)

En annen klubb som kan komme til å slite med keeperene er Sunndal. Den spissløse klubben(foruten en gammel polakk) risikerer å miste sin nr 12 Stian Offerdal til Eidsvågen. Offerdal sier i en kort kommentar til Clowns medarbeider at han «skulle se Bury-Scunthorpe ikveld og derfor ikke hadde tid til å prate, men at partene var langt unna hverandre økonomisk sett. Kan dette indikere storkarene fra Eidsvåg endelig har brukt opp sine og nærmer seg bankerott? Clowns fastslår ingenting, de stiller bare spørsmål.

Træff fortsetter slitingen med å holde på talenter. Nå spekuleres de i at spissen Andreas Ranvik er på vei bort. Dette ryktet ble plukket opp på Rivalfotball.com og anses dermed for å være relativt sikkert.

Keep it simple son! (foto:rivalfotball.com)

Rivals meget solide stopper og hovedstyremedlem Bendik Tangen skal til London i februar og mars. Lugubre kilder spekulerer i at formålet med turene er å til en samarbeidsavtale med Nord-øst-London klubben Tottenham Hotspur og Rival. Utveksling av talenter og treningsfilosofi vil være på agendaen. T.Næss meldes å kunne få en nøkkelrolle i dette samarbeidet.

Avslutningsvis i avslutningen vil Clowns komme med en henstilling til alle med BMI over 25, kom på trening! Dette gjelder spesielt DEG.

CLOWNS er en uavhengig kilde. Rivalfotball.com står ikke ansvarlig for sakens innhold.
Reklamer

2 kommentar to “UPDATE FRA CLOWNS 3. FEBRUAR”

  1. Bæ-9 Says:

    When in doubt – get it out!

  2. Hot babe Says:

    Awrr, for en deilig muskuløs fyr på det siste bildet da!? Mmm, slike bilder liker vi, rival.com!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: