NYHETSGLIMT FRA RIVALs A-LAG

by

På denne banen legges grunnlaget for 2010 sesongen

Her er store og små nyheter rundt Rivals A-lag.

Rival angriper Stig Arild Råket er sendt til La Manga på kostskole i én uke for å trene hurtighet og spenst.

Toni Kvam gjennomførte onsdag sin første fulle økt med Rival. Han kjenner litt til skaden i låret, men var overraskende pigg på og utenfor banen.

Thomas Mork forventes snart å være tilbake i full trening etter en hektisk periode med diverse.

Unggutten Eirik Toft sliter med en skade han fikk under et treningsopphold på Gran Canaria.

Trym N. Jacobsen er snart tilbake i trening etter diverse reiser. Ryktene sier at midtbaneankeret har vært funksjonær under Hoppuka og WC Skiskyting i Rupholding.

Per Olav Inderhaug har vært aktiv på innendørstreningene i januar. Grunnen til at han ikke har frekventert på treningene utendørs, er kulda. Inderhaug har papirer på at han ikke kan trene når gradestokken kryper under -1.

Mange trodde Jørn A. Gaupseth var tapt for Rival da Nettavisen la ut en sak der Marius (15) hadde skutt ei svær Gaupe. Heldigvis var det snakk om en annen gaupe. Jørn er snart klar til å yte maks på trening. Som avdelingsjef på Lefdal har Jørn gått foran som et godt eksempel og tatt på seg alle kveldsvaktene i januar.

Espen Rødseth har investert i bortoverski for å øke kondisjonsgrunnlaget i vinterhalvåret. Espen skal visstnok ha problemer med å finne en skidress som er trang nok.

Bendik Tangen dro en John Carew og pratet i mobiltelefon under onsdagens oppvarming. I og med at spillermøtet ennå ikke er gjennomført hvor bota skal velges, slipper finansakrobaten unna økonomisk straff.

Chilenske Bounty skjønte ikke my rart under mandagens trening da Manager Sletvold dro en The Julekalender ovenfor Sør-Amerikaneren: «TEMPO IN THE FEET BOUNTY, TEMPO IN THE FEET!». For øvrig har norske vikinger skuffet Bounty med sitt fravær når Kong Vinter har vært på sitt kaldeste.

Bounty chileno no entendió mi extraña durante la práctica del lunes cuando el entrenador Sletvold «El Julekalender» por encima de América del Sur: «Tempo en el BOUNTY PIES, TEMPO en los pies!». Por el camino, los vikingos noruegos Bounty decepcionado por su ausencia cuando el rey de invierno ha estado en su más frío.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: