VART ITJ SJOKKERT OVER OPPSÆTTET

by

Sletvold er verken fornøyd eller misfornøyd med oppsettet. (foto:rivalfotball.com)

Øystein Sletvold reflekterer litt rundt terminlista som ble offentliggjort mandag.

Hvordan ser du på terminlisteoppsettet?
– Vart itj sjokkert over oppsættet t kretsen. D mangla bare et møte med Træff i den anner seri’kampen, så hadd oppfinnsomheta og spenninga verre foillkommen. Tru næppe d e Embla eller Ask som e trækkemaskin dær i gården.

Var det bevisst at Rival åpner mot Dahle igjen?
– Det e vel to lag med høy BMI og enda minner hår på det tidspunktet av året som møtes, så sånn sjett u-avgjort bevisst.

Hvor mange kamper må Rival regne med å spille på KGB før Red Dream Arena er klar?
– Eeehh…altså…no e itj æ akkurat værvarsler heller. Spør mæ igjæn i April!

Blir Rival- Træff 12. juni åpningskampen på den nye kunstgressbana?
– Ikke vess Red Dream e spællbar…

Reklamer

23 kommentar to “VART ITJ SJOKKERT OVER OPPSÆTTET”

 1. Vest Says:

  «Vart itj sjokkert over oppsættet t kretsen.»
  -Kanskje en ide å møte opp på terminlistemøte… mhm..

 2. Riedle Says:

  så det er faktisk egne riggemøter i forkant av sesongen?

 3. andy booth Says:

  Hei Vest!

  Har du en link til Træff a-lags hjemmeside? Vært spennende og lest om hva som rører seg på vestkanten? Har O.G fått seg ny Burberry-caps eller kanskje har Bert ny sveis?

 4. Vest Says:

  Her har du den BH.

  Se også en problemstilling Rival bør tenke på siden alle guttene deres er +/- 40 år og overvektig: http://www.frifagbevegelse.no/loaktuelt/temasaker/article3035435.ece

 5. B9 Says:

  «Her har du den BH»??

  Ikke helt oppdatert på hvem som er hvem Vest?

 6. andy booth Says:

  Spørsmålet her blir vel hvem denne «Vest» er, og hvilken agenda vedkommende har.. Lukter en skjult agenda her.. Mitt tips blir at Træff kommer til å slite mot BMI-kongene fra arbeiderklassen. Vet egentlig ikke hva du definerer som arbeiderklasse, men skoleungdom og vikarer(som i Træff) er vel ikke akkurat noen storkarer, utenom på byen da kanskje..

 7. Pelle Says:

  Ryktes at Bertil har klipt se? Kan nokken bekrefte?

 8. Vest Says:

  Det viktigste er oppfyring mellom Vest og Øst!
  Når det gjelder det du skriver Andy Booth: herr-e-gud. Det er jo dere som prøver å få til dette «østkant og arbeiderklasse stempelet»….
  Men så ser jeg jo at du ikke vet at navn alltid starter med STOR BOKSTAV og da er det jo fordi du mangler utdannelse osv. eller er skadet av all industrien og/eller flyplasstøyen der ute i gokk. Derav kan vi med utdannelse beregne levealder, trivsel og andre sosiale forhold østkantfolk sliter med i forhold til oss skikkelige folk. Vi klipper håret ofte og dusjer med såpe. Dere er løsemiddelskadet og har, som folk med lav iq ofte har, 4-10 unger pr. «familie» (les rotter samles ofte i store grupper og reproduserer seg uten tanke på framtiden».)

  Viser forøvrig til baksiden av Budstikka hvor Rivals A-lag ofte kommenterer sin hverdagsproblemer. Men som nevnt tidligere, ikke vær så hårsår nå da BH, alle innlegg fra Vest er utelukkende humoristisk ment.

 9. POI Says:

  Humoristisk og anonymt der altså…

 10. Vest Says:

  Ikke artig?…

 11. POI Says:

  Kjempeartig men fortsatt anonym. Kylling?;)

 12. Vest Says:

  POI, Pelle, B9, Andy Boot og Riedle er vel knappast deres navn… Vel Vest er mitt. Molde til fornavn. Vokste opp i en tid da folk navnga sine barn etter dagsform, ny teknoligi, favorittdyr osv. Har en venn som heter Oppvaskmaskin Hansen. (Oppvaskmaskin er en automatisk vaskemaskin som drives av elektrisitet. Skal sende dere en brosjyre.)

 13. iop Says:

  Per Olav Inderhaug derav POI. Trengte vel ikke være rakettforsker for å løs den…? Men kanskje når du begynner på VK2 og blir ferdig med O-fag?

 14. B9 Says:

  Tror det skrives TEKNOLOGI og ikke TEKNOLIGI… eller hva Vest?

  Dysleksi eller ordblindhet er en spesiell form for lese- og skrivevansker som er forbundet med en svikt i det fonologiske systemet. Ordet dysleksi kommer fra de greske ordene δυσ- dys- («uparet») og λέξις lexis («ord») og betyr direkte oversatt «vansker med ord». Et menneske med dysleksi kalles dyslektisk eller dyslektiker. Dysleksi er et av den vestlige verdens mest vanlige handikap.

  Å være dyslektiker i din omgangskrets, må være fryktelig tungt Vest…

 15. Montana Says:

  Nååååå Vest..
  Bastant, det er du!
  Fordomsfull? Ja, synes det..
  Tankeløs? CHECK!
  Provoserende? Egentlig ikke.
  Einar? DEFINITIVT..
  Verdt å svare? Så vidt..

  Joda, morsomt med (rival)isering mellom Øst og Vest.. Skaper litt ekstra krydder i lokaloppgjørene.. MEN!! Hvorfor ikke holde det på et saklig nivå??

  Stalltips; Utdannelse «Vest», tror jeg ikke du har så mye av (enda).. At du har noe som helst å skilte med som fotballspiller? Nei, tror ikke det heller. Har selv en god historie i Træff, og vet at årets stall er dårligere enn noen gang. At jeg ikke tror så mye på deg som fotballspiller, må du gjerne motbevise ved å enten komme på trening, eller si navnet ditt. Da kan vi gjøre oss opp en formening angående din «status»;)

  NB! Om du velger å komme på trening i nær fremtid, er det ikke sikkert du treffer på så mange. Vi tjukke gidder ikke trene når det er så kaldt!

 16. Vest Says:

  Nydelig!

 17. JK Says:

  Vi sparke hvertfall ikkje ned hverandre på trening i Rival 🙂 Ryktes at d rant over for Frank Mundal sist trening? Kan du fortelle oss ka som skjedde «Vest» ?

 18. Vest Says:

  Eh… nei. Så godt følger jeg ikke med…

  Lykke til med oppkjøringen om dere er rød, blå eller grønn!

  Vest out

 19. sentrum Says:

  Sier vel sitt om Rival at de ikke gidder å møte på terminlistemøte som attpåtil arrangeres i deres by. På tide å tenke 4. divisjon og trimfotball?

 20. J Says:

  4 div?

  Nei nei, vi spiller jo jevnt med træff uten og trene. Attpåtil er vi ikke på terminlistemøte, for en klubb!!!

  Var det 9 økter i uka dere kjørte i fjor?

  Kanskje dere skal øke til 12 økter i år? Så ut som dere hadde trengt 12 økter i uka etter kvalikk kampen mot ålesund.

 21. Holy ground Says:

  Rival vil aldri oppnå noe innen fotball, et heldig resultat i ny og ne kan alle få til. Stor forskjell på lag som ønsker oppnå noe over en hel sesong, og de som kun ser enkeltkamper som deres viktigste !!! Prøv prester over en hel sesong dere røde også, så kanskje noen gidder ta dere seriøst innen lokalfotballen !!

 22. B9 Says:

  Hva definerer du «å oppnå noe innen fotball» Holy Ground? Er det å vinne 3. divisjon? Er det å ha spilt i 2. divisjon?

  Rivals A-lag ble lagt ned for 10 år siden, fremtidsutsikten var alt annet en lys. En kompisgjeng med Svein Kåre Gautvik i spissen, bestemte seg en regntung vårdag for spille Rival opp i divisjonssystemet. De vant 6 div, 5 div, 4 div og rykket opp i 3 div. Der har Rival vært de siste 5 årene. Høres ut som om du er en meget kompetent mann når det kommer til fotball Holy ground…

  Rival er en gjeng med useriøse østkantbastarder som på forunderlig vis år etter år holder seg i 3 divisjon. I fjor kom Rival på 6.plass, scoret flest mål av lagene bak topp 4, slapp inn færrest mål av lagene bak topp 4.

  I følge deg da Holy ground så mener du at Surnadal, Åndalsnes, Eidsvåg, AK, Vestnes/Varfjell og Måndalen ikke er lag som ønsker å oppnå noe over en hel sesong, i og med at de havnet bak Rival på tabellen 2009?

  Viktig å ta en kamp av gangen, cup er cup, nnjaaa ballen er rund… alt kan skje i fotball…

 23. andy booth Says:

  Når det gjelder å oppnå ting i fotball har vel Rival det mest meritterte mannskapet i divisjonen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: