WEBVURDERING: KRISTIANSUND FK

by

Dette ønsker deg velkommen på kristiansundfk.no. Litt å jobbe med her...

Rivalfotball.com skal i tiden fremover vurdere hjemmesiden og mediadelen til lagene i 3. divisjon avdeling 18. Vi starter med nykommeren KFK.

Den tradisjonsrike klubben er tilbake i de bestes selskap etter ett år  i 4. divisjon. Kristiansund FK som spiller sine hjemmekamper på Gressbanen som på folkemunne kalles KFK-banen. Den er Norges eldste gressbane mellom Bergen og Trondheim.

Rivalspiller Stig Arild Råket startet sin karriere i Kristiansund FK da han som unggutt syklet til trening mellom Brunsvika og Karihola. (Brunsvika er forøvrig sted hvor du kan besøke den berømte Gule Krana). I samme magedrag nevnes det at tidligere landslagsspiller Anders Giske også har spilt for rødtrøyene.

KOMMERSIELL VURDERING
KFK har en oppdatert hjemmeside hvor de hyppig legger ut nyheter rundt A-laget. Veldig bra! Men siden bærer preg av at den er designet for mange år siden, her er det forbedringspotensiale. KFK er en vinner når det gjelder nyheter og informasjon helt fra mini 2004 til Veteran. De scorer plusspoeng for siden som informasjonskanal for medlemmer i klubben!

MEDIA
Når det kommer til eksponering gjennom bilder og video, legger KFK ut bilder fra sine kamper i forbindelse med kampsammendragene. Dette fungerer greit. Kvaliteten på bildene varierer fra bra til mobilkamerakvalitet fra 2001.

Det virker som KFK har LIVE oppdatering på sine kamper, det er et STORT pluss og plasseres uten tvil inn i krydderhylla! Dommertrioen evalueres etter kampen, samt at lagets bestmann kåres.

KONKLUSJON

+ Nyhetsoppdateringen

+ LIVE oppdateringen under kamper

+ Bilder fra kampene (dog variabel kvalitet)

+ Websiden som informasjonskanal for klubbens medlemmer

+ Fantastisk detaljert informasjon om klubben på wikipedia

– Webdesign fra 1999

– Rotete layout på forsiden

http://kristiansundfk.no/

rivalfotball.coms vurdering: ++++

Hjemmesiden blir vurdert med + fra 1 til 6. 1 (Skabb, slutt med fotball), 2 (Svak, benken venter), 3 (Middels, grå om du vil) 4 (Bra, småkrydder), 5 (Strålende, krydder!) 6 (Verdensklasse, megakrydder!)
Reklamer

2 kommentar to “WEBVURDERING: KRISTIANSUND FK”

  1. historiker Says:

    Da KFK spilte i hovedserien på 50-tallet måtte de spille på den gamle Rivalbanen (som ligger der flyplassen ligger nå) fordi de ikke hadde egen gressbane. Så at deres bane var den første med gress mellom Bergen og Trondheim er nok neppe sant.

  2. Red.anm. Says:

    Kilde til at Kristiansund FK var den første gressbanen mellom Bergen og Trondheim er wikipedia. http://no.wikipedia.org/wiki/Gressbanen

    Fint at du følger med. Ta gjerne kontakt redaksjonen for gode og relevante historiske detaljer rundt Rivals fotballavdeling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: