GAUPA PÅ FRÆNAVISITT?

by

Jørn "Gaupa" Gaupseth (t.h.) observert i Fræna? (foto:rivalfotball.com)

Jørn André Gaupseth bedre kjent som Gaupa blandt venner og familie, har den siste tiden ikke frekventert på Rivaltreningene. Ryktene har svirret rundt arbeidspress knyttet til hans nye stilling som avdelingsleder hos Lefdal, som har hindret han i å trene jevnt den siste tiden. Men for cirka én uke siden dukket det opp en artikkel i Romsdals Budstikke som skapte reaksjoner i Rivalmiljøet.

Tidligere i vinter forlot Alexander Årø Rival for å gjøre fræning av seg selv. Overgangen kom overraskende på mange og har gitt Rival en liten «keeperkrise». Heldigvis har Rolf Anders Strandebø som har vært Rivals sisteskanse i en årrekker, gitt signaler på at han skal satse for fullt i 2010 sesongen. Trofaste følgere av Rival fikk tirsdag i forrige uke kaffen i vrangstrupen da denne artikkelen dukket opp.

http://www.rbnett.no/article/20100209/NYHETER03/702099985/1221

Jørn har tydeligvis vandret over en åker og blitt obeservert av en bonde like i nærheten. Det er uvisst om han prøvde å finne Elnesvågens klubbhus, eller om han skulle i møte med Kurt Mørkøre.

Rival ønsker ikke å kommentere hendelsen, men sier i en kort kommentar at de forventer at Gaupa dukker opp igjen på Rivaltrening god tid før seriestart.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: