NEWSFLASH 20. FEBRUAR

by

Under 2 mnd til seriestart!

Rival har ennå ikke kommet i gang med treningskampene i år. Første «kamp» blir onsdag 3. mars kl 19.30 i stedet for trening mot Folkehøgskolen. Første virkelige test blir lørdag 6. mars mot Eidsvåg som har fått en god start på året.

– Bruntrøyene som har fått Chelsea-stempelet denne vinteren etter ekstrem aktivitet på overgangsmarkedet, har vist muskler i sine treningskampene så langt. KFK ble slått 5-3 i Kristiansund, og fredag slo de Træff 4-3 på KGB. Nysigneringen Bjørnar Bugge scoret to av målene mot Træff. Joakim Flemsæter spilte venstreback, og Kristoffer Telstad debuterte for bruntrøyene mot tidligere lagkamerater. Eidsvåg skal også spille treningskamp mot Molde 2 den 6. april.

– Træff vant 7-1 over Brattvåg sist lørdag. Stian Rødal scoret 3 av målene, men Træff leter fortsatt etter en target man på topp. Trener Brakstad disponerer angripere med en snitthøyde på 172 cm, og har på bakgrunn av det faktumet eksperimentert med midtbanespiller Jonas Rønningen som sentral spiss. Han tegnet seg på scoringslisten med ett mål mot Brattvåg. Det gjenstår å se om Rønningen blir Brakstads spissløsning i 2010 sesongen.

– Sunndal satser knallhardt foran 2010 sesongen. Generalsponsor Sunndal Sparebank legger 400.000 kr i potten med krav om at Sunndal skal bli den mest attraktive klubben på Nordmøre. Spillende daglig leder i Sunndal Fotball Ståle Rønningen er strålende fornøyd med den nye avtalen. Sunndaltrener Egil Ruud har fått signaler på at spillergruppen er svært motivert foran sesongen. Klubben ønsker å hente hjem Tor Erik Torske fra KBK, som må gjøre økonomiske justeringer etter å ha mislykkes nok en gang med opprykk til 1. divisjon.

– Tidligere Rivalkeeper Alexander Årø fikk en skrekkstart på karrieren i Elnesvågen. Hele 8(!) ganger måtte han hente ballen ut av sitt eget bur i treningskampen mot AK.

– AK satser friskt i oppkjøringen til 2010 sesongen. I påsken reiser en 22-manns tropp på treningsleir til Tyrkia!

– Årets unge spiller i Rival 2009 Eirik Toft sliter med en lyskeskade som setter ham ut av spill til midten av mars. Rivals medisinske apparat signaliserer at de har full kontroll på skaden og at unge Toft er i rute.

– Rivals solide stopper Bendik «King» Tangen har gått på en fysisk smell. Det er uvisst om finansakrobaten har påført seg dette gjennom arbeid, eller om Sletvolds knallharde oppkjøring er grunnen. Tangen skal være tilbake på banen i god tid innen seriestart.

– Rival Ultras mystiske leder «Don» har lagt press på Stig Arild Råket. «Don» varsler flere statements fra RU i nærmeste fremtid.

– Det virker som Rival kommer til å skrive kontrakt med back Bjørnar Hauken fra Båtsfjord og spiss/kant Joakim Bendal som har vært på prøvespill den siste tiden. Personlige betingelser gjenstår i forhandlingene.

– Det virker som Rival kommer til å få hard konkurranse i kampen om Brandshaugs signatur. Midtbanespilleren har nettopp vært en uke på La Manga med Lyn.

Reklamer

Én kommentar to “NEWSFLASH 20. FEBRUAR”

  1. snakkern Says:

    http://www.eoisnakk.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: