DET GIKK GALE MOT DAHLE

by

Rival i hvitt for dagen maktet ikke å finne nettmaskene. (foto:dahleil.com)

Dahle – Rival (1-0) 2-0

Ballen trillet ikke Rivals vei i serieåpningen lørdag. Bortelaget hadde spillmessig overtak, men Dahle var skarpest foran mål og sanket 3 poeng i en kamp som ikke var spesielt velspilt.

Kampen bar preg av dette var sesongens første. Ingen av lagene maktet å diske opp krydderspill i trange lille Parken. Allerede etter 15 min scoret Dahle etter en corner. Etter en svak avklaring av Rivalforsvaret kastet Dahles David Dome seg rundt med et sidelengs saksespark som føyk i nota bak Ketil Hoem. Bortelaget hadde noen gode overganger hvor Kai Røberg utnyttet sin fart ned langs høyrekanten, men Rival klarte ikke å fylle på med nok folk i avslutningsfasen. Dahles keeper Bernt hadde en god dag på jobben. Han fikk fingertuppene på Eirik Tofts skuddforsøk som hadde retning mot vinkelen, og hindret Toni Kvams velplasserte skudd like før pause.

Etter hvilen hadde Rival flere muligheter til å utlikne. Både Espen Rødseth, Kai Røberg og Thomas Mork hadde store sjanser som ikke ble omsatt i scoring. Rival flyttet laget høyt i jakten på mål. Midtveis i andre omgang slo Dahle en lang ball inn i Rivals bakrom hvor Rivalkeeper Ketil Hoem gamblet på å bryte ballbanen. Dessverre for bortelaget kom Hoem for sent ut og Dahles Arnt Wenaas kunne enkelt trille inn 2-0. Mot slutten av kampen gikk evigunge Øystein Sletvold opp på topp for å skape ekstra trykk. Han ble frispilt av Bendik Hareide og satte inn 2-1 reduseringen, men målet ble feilaktig annulert for offside. Like etterpå klinket Sletvold ballen i tverliggeren ned på streken og inn i armene på Dahles keeper.

Spillende manager Øystein Sletvold mener Rival må bli skarpere foran motstanderens mål skal det bli poengfangst.

– I store deler av kampen gjør vi enkle tekniske feil som koster oss både stopp i rytmen i laget og som gjør at Dahle har ballen mer enn de strengt tatt burde. Banen og ballen er et kapittel for seg selv, men vi kan ikke skylde på det… Vi skaper tross alt flere store sjanser enn Dahle, som er effektive, men en kombinasjon av gode redninger og halvveis-avslutninger fra vår sin side gjør at vi står uten scoring og med 0 poeng etter serieåpningen.

Stats:

Ketil – Magne, Benny, Øystein, Jørn – Arild (Kenneth i 30 min), Eirik – Toni (Truls i 30 min) Thomas, Kai (Espen i 10 min), Bendik

1-0, 15 min
—-
2-0, 60 min

Gule kort: Thomas, Jørn

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: