INTERVJU: NESBØ FØR KAMPEN MOT RIVAL

by

Knut Nesbø for Molde FK flankert av legendene Jan Berg og Knut Hallvard Eikrem. (foto:ffksupporter.no)

Tidligere MFK-spiller, Di Derre gitarist og nå NRK programleder Knut Nesbø (49), sjokkerte lokalfotballen i Nordmøre og Romsdal tidligere i vinter da han varslet comeback på fotballbanen for Eidsvåg IL. Rivalfotball.com har tatt en prat med den profilerte TV-personligheten.

Evigunge Knut Nesbø, hva er grunnen til at du valgte Eidsvåg og
ikke Rival?

Det var grenser for hvor lenge jeg kunne vente på et tilbud fra Rival. Jeg sørget – nærmest på egenhånd – for det legendariske opprykket for Rival i 1980 (med litt bistand fra trener Bjørner Oshaug), men det er det tydeligvis få som husker i klubben. Eidsvåg made me an offer I couldn`t refuse!

Hva er hemmeligheten bak din fysiske form?

Hardt arbeid, gode gener, sunn livsstil og en glødende vilje til å oppnå noe på fotballbanen! I tillegg hardt arbeid, men det nevnte jeg kanskje….. Ja!

Lørdag braker de røde og brune sammen, hva tror du om den kampen?

Om det er EN kamp Eidsvåg-trener Hans Moe vil vinne, så er det vel kanskje akkurat denne. Rival hadde sjanser nok til å unngå tap i seriepremieren mot Dale og ble snytt for en scoring. Det var aldri offside! Eidsvåg fikk en drømmeåpning mot Åndalsnes, men historien viser at lag er sårbare etter en slik kalasseiere. Er Espen Listaul frisk og i humør, vil han alene være verdt inngangsbilletten med sine brune – ja!!! seriøst!!! Brune fotballsko! Det koster vel ikke mer enn 50 spenn å komme inn??

Rival har hentet «The Paperboys» Stig Arild Råket, Thomas Mork, Kai Røberg m.f., hvor stor potensiale har egentlig Rival?

The sky is the limit! Dette er folk med erfaring fra Tippeliga, Champions League, landslaget og cupfinaler på Ullevaal. Råket var jo den nye Solskjær, Mork den nye Giggs og Røberg… ett eller annet nytt han også!

Hva er nøkkelen til Eidsvågs imponerende sesong så langt?

Klubben har hentet inn mange og solide forsterkninger. Bjørnar Bugge og Jan Roger Angvik er spillere som kan gjøre store forskjeller på dette nivået. Brødrene Brakstad er Romsdals svar på Rooney og Ferdinand og Espen Listaul er Langfjordens Messi – ja om han er interessert vel og merke!

Som en garvet mediamann, hva synes du om rivalfotball.com?

La meg si det sånn – blir kampen avgjort på bakgrunn av klubbenes hjemmeside, taler ganske mye til Rivals fordel!

Når får lokalfotballen i Nordmøre & Romsdal nyte Nesbøs nydelige dragninger i 2010?

Nå har vel aldri dragninger vært min sterkeste side tror jeg. For å være ærlig husker jeg ikke helt hva som var mine sterke sider. Uansett har jeg kontraktsfestet et innhopp i løpet av sesongen. Ingenting hadde vært bedre enn at det kom nettopp mot Rival. Men nå på lørdag prioriterer jeg Frigg Cup med guttungen! Og da tenker jeg ikke på Tommy Barstein!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: